• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Explota una campanya PEC

Post Image

L’Ajuntament dels Pallaresos ens va fer arribar la seva preocupació pels potencials incendis forestals, fent èmfasi amb Sant Joan 🔥

Ayhe hem volgut transmetre el seu missatge clar i ras amb una campanya molt necessària 🧡

Sant Joan PEC és un retret a les persones que per passar-ho PEC (molt bé per als boomers), cometen imprudències. Petards En Compte és un clam per mantenir Els Palleresos lliure d’incendis.

Ideació

A partir de la preocupació de l’Ajuntament dels Pallaresos pels incendis forestals, vam definir l’enfocament de la campanya. Volíem ser trencadores i anar un pas més enllà. I ho hem aconseguit.

Planificació estratègica

Tota campanya de comunicació 360º necessita una planificació per arribar a l’èxit. Des de dates de llençament dels materials fins a acords amb els mitjans de comunicació per aconseguir-ne un gran ressò.

Vídeos promocionals

Començant per escriure el guió del vídeo principal, hem buscat la protagonista ideal. Una jove dels Pallaresos i amb grans habilitats davant la càmera i l’Alcalde del municipi. Un cop rodats el vídeos, ja “només” queda muntar-los i fer-los córrer.

Disseny gràfic

Hem dissenyat la imatge gràfica de la campanya fent-ne les adaptacions pertinents per tal que tingui presència en línia i als carrers.

Per al món digital hem fet adaptacions del contingut per a xarxes socials i web, en format banner.

Per al món físic, hem creat un roll up que dona la benvinguda a tothom que s’acosta a l’Ajuntament. A més, hem repartit pels comerços i cases del municipi un gran nombre de cartells i flyers informatius.

Copywriting

Un món gràfic i visual, sempre ha d’anar acompanyat per un copy que el complementi. És per això que hem redactat notes de premsa que hem fet arribar als mitjans de comunicació perquè facin ressò de la campanya, un article de blog per al web de l’Ajuntament i els copy’s per les publicacions a xarxes socials.


Explica’ns la teva història i deixa’ns fer-la PEC ✨

Capturem l’essència única de la marca. Estem aquí per transformar les idees en realitat i capturar la màgia de les històries en cada fotograma. Si busques una agència de comunicació que t’ajudi a brillar en un mar de sorolls, ets al lloc adequat. Junts, podem crear una obra d’art que perduri. Parlem?

Anterior
Pren-te unes vacances!
Següent
EN CALCES – LIVE: last call
×