• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Estrenem ‘En Calces’

Post Image

En Calces, el late night digital de Laura Rovira que cada dijous et porta les entrevistes més gamberres del territori. Segueix el podcast audiovisual a TAC12 i a Tarragona Ràdio (YouTube, Spotify i FM 96.7).

Cada dijous gaudeix del monòleg, l’entrevista i la secció dels col·laboradors/es a Tarragona Ràdio. Els reportatges de carrer més bojos, amb una especial vinculació al territori i l’actualitat més immediata, els podràs veure cada dimecres a TAC12.

Serà pels rumors més tremendos que confirma en directe l’exalcalde Josep F. Ballesteros? Serà per la crítica social del monòleg de Laura Rovira? Serà per l’esperat retorn d’El Chavalito? Sigui pel motiu que sigui, el primer programa va tenir més de 700 views en tan sols 48 h, únicament al canal de YouTube de Tarragona Ràdio.

Vergüenza Ajena, Lady Savannah o Oscárboles són alguns dels col·laboradors que segueixen amb Rovira, però també hi haurà noves incorporacions com la Marta Robledo o l’Anna Fernández.

Ayhe som una agència polivalent amb la capacitat de produir projectes molt diversos. Sempre amb la voluntat de crear productes de qualitat des del territori al món, recolzant la descentralització de la indústria audiovisual.

Si vols estar al dia de les nostres novetats, pots contactar-nos a través del mail david@ayhecommunication.com, el telèfon 877 053 446 o presencialment al carrer Comte de Rius 2 de Tarragona.

Us perdreu l’espectacle que serà el programa d’aquesta setmana? Avui a TAC12 i demà dijous a les 20h a la teva plataforma de confiança; YouTube, Spotify i FM 96.7.

No t’ho perdis!! 💥 Segueix En Calces a Instagram, Twitter i TikTok!

Anterior
Viatgem al 1900
Següent
Un equip compromès
×