• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Beneficis de les Newsletters

Post Image

Les newsletters són una manera efectiva de promocionar nous productes, serveis, ofertes especials o esdeveniments. Ofereixen la possibilitat d’incloure-hi enllaços específics que redirigeixen els clients a les pàgines on puguin aprofitar els descomptes o conèixer més sobre els teus productes o serveis.

Connexió directa

Les newsletters permeten comunicar-te directament amb l’audiència, el que ofereix l’oportunitat de compartir informació destacada i actualitzada.

Segmentar l’audiència

Cada subscriptor és un món. Segmentar les llistes segons la demografia, el comportament o l’interès, és clau per personalitzar el contingut i aconseguir un impacte real.

Fidelització
dels lectors

Mantenir una comunicació regular amb els subscriptors a través de newsletters enforteix la relació amb aquests i fomenta la seva lleialtat en la teva marca i/o empresa.

Trànsit al web

Incloure enllaços al lloc web, blog o altres recursos, dirigirà trànsit de qualitat a les teves plataformes en línia. El que n’augmentarà la visibilitat i participació.

Anàlisi integral

Recull dades; des de la taxa d’obertura, clics i conversió fins a la detecció del contingut més popular. Les dades extretes són un mirall per comprendre els interessos i comportaments de l’audiència i afinar els missatges.

Disseny – enviament – anàlisi – repeat

Analitzar els resultats de cada newsletter és tan important com dissenyar-la i enviar-la. T’ajudem a ajustar l’estratègia per millorar contínuament l’efectivitat de les campanyes i mantenir al públic atent a les teves notícies.

Sabem que mantenir-nos en contacte amb els nostres coneguts és la clau per impactar i estar sempre presents en els seus pensaments 🙂 És per això que sovint enviem newsletters posant-los al dia. Pel que fa a la nostra última newsletter, vam generar un gran interès dels usuaris que van rebre-la. Això va ocasionar una alta taxa de clics als enllaços per saber-nes més i respostes al mail demanant informació de projectes en concret. No cal dir que despertar curiositat i interès al públic, en una era en la qual tot caduca ràpid, és una gran fita. Una fita que pot ser també la teva, fins i tot millor. Escriu-nos i t’ajudarem a impactar a potencials clients i a fidelitzar a aquells que et miren.

Anterior
Anatomia d’un trend viral
Següent
Una web per a cada història
×