• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Anatomia d’un trend viral

Post Image

El per què de pujar-se al carro dels trends i com multiplicar per 10 les visualitzacions.

L’ús de tendències a les xarxes socials és una estratègia efectiva per augmentar l’impacte de les publicacions i millorar la visibilitat del contingut.

Les motivacions per les quals els usuaris utilitzen una xarxa social poden sintetitzar-se així: entaular contactes + interactuar amb amics + generar nous vincles + crear comunitat. Són innegables els beneficis de les xarxes socials: milloren la comunicació, faciliten noves formes d’aprenentatge i l’accés al coneixement.

Les xarxes socials són un reflex directe de les preferències i els interessos de la societat. En conèixer les tendències, podràs adaptar els teus missatges per a captar l’atenció de l’audiència i generar un major impacte. A més, estar al corrent de les tendències et permetrà estar un pas endavant de la teva competència i ser més rellevant en el panorama digital.

Una tendència és la repetició d’un patró que en un moment determinat guanya força i destaca. Segons una llei no escrita, se sol considerar que quan veiem aquest comportament repetit tres vegades en un període curt de temps, hem topat amb una tendència.

Empra eines de monitoratge de tendències, segueix líders d’opinió i referents del teu nínxol, participa de grups i comunitats d’interès, mantén-te al cas d’esdeveniments i notícies rellevants, realitza enquestes i preguntes a la teva audiència i no deixis d’observar als teus competidors. I, sobretot, puja al carro.

Els Reels són el tipus de contingut en auge que, actualment, dona més bons resultats.

Un Reel elaborat però sense seguir una tendència, a un compte amb 43,6 mil seguidors, pot arribar a tenir unes 20 mil visualitzacions. Un Reel amb una música èpica, pot arribar fins a 70 mil visualitzacions. Però, i si fem un Reel seguint una tendència a l’alça? En aquest cas, nosaltres hem aconseguit gairebé 190 mil visualitzacions. Això multiplica per 10 la visualització mitjana dels Reels del perfil.

Tipus de ReelViewsLikeComent

Tendència

189 mil

5887

186

Música èpica

67,3 mil

1648

18

Parlant a càmera

18,8 mil

460

8

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a adaptar les tendències actuals al teu target perquè tu també puguis viralitzar-te 🙂

Anterior
La màgia dels espots promocionals
Següent
Beneficis de les Newsletters
×