• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

La màgia dels espots promocionals

Post Image

Donem vida a les històries a través dels espots promocionals fets a mida.

Som narradores apassionades, artistes viscerals i expertes en capturar moments que ressonen en els cors i les ments. Cada projecte que prenem és una oportunitat per a submergir-nos en una nova història i crear una experiència audiovisual.
Una de les nostres col·laboracions més recents és amb el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). Vam tenir l’oportunitat de crear l’espot d’un bé escàs com és l’aigua, des d’un punt de vista proper i amable i sense alliçonar ni culpabilitzar.

Concepte

El procés de crear un espot com aquest comença amb una immersió profunda en la marca i la seva identitat. Entenem la seva missió, els seus valors i la història que volen explicar. A partir d’aquí, col·laborem estretament amb el client per desenvolupar un concepte únic i creatiu que capturi l’essència de la seva marca.

Guió i escaleta

Quan ja tenim clar què volem comunicar, imaginem com ho fem. La idea base pot prendre mil significats diferents segons com expliquis el missatge. Aquí el repte era important, ja que la majoria de referents d’anuncis d’estalvi d’aigua són de caràcter alliçonador. Nosaltres en volíem fugir, per això vam optar per personalitzar l’aigua i parlar en primera persona.

Producció

Passem a la fase de producció, on tot pren vida i la màgia es fa realitat. El nostre equip som professionals experimentats en cinematografia, doblatge, edició i producció. Per això treballem de valent per capturar cada moment amb una precisió meticulosa. I el resultat… us deixem valorar-lo a vosaltres, però a nosaltres ens encanta.

A Ayhe, el nostre compromís amb l’excel·lència i la creativitat ens impulsa a desafiar els límits de la narrativa visual. No només creem vídeos; creem experiències que inspiren, emocionen i deixen una impressió duradora. Capturem l’essència única de la marca.

Capturem l’essència única de la marca.Estem aquí per transformar les idees en realitat i capturar la màgia de les històries en cada fotograma. Si busques una agència de comunicació que t’ajudi a brillar en un mar de sorolls, ets al lloc adequat. Junts, podem crear una obra d’art que perduri. Parlem?

Anterior
Floreix una nova web a Ayhe
Següent
Anatomia d’un trend viral
×