• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Connectant compromisos

Post Image

A Ayhe, ens fa molta il·lusió començar aquest 2024 compromeses amb uns valors que són necessaris i amb els quals ens sentim plenament identificades. Una visió per un futur més sostenible. Ens enorgulleix anunciar que empreses líders en la seva indústria, com Janka, Hawo Fruits i Etecnic, han confiat en nosaltres i el nostre compromís amb el canvi positiu. Descobreix com les nostres col·laboracions estan donant forma a un demà més verd.

Janka

Construint una llar sostenible

Janka és una startup dedicada al disseny i fabricació de mobles sostenibles. Des d’Ayhe els donarem suport en la seva comunicació, no només a les xarxes socials, sinó també a nivell estratègic i ajudant a posicionar els seus continguts web. Estem emocionats de treballar conjuntament per a explicar la història única de Janka i connectar amb audiències que valoren la qualitat.

Hawo i EcoVerd

Creant un futur eco-conscient

Hawo Fruits es destaca com un referent en l’agricultura ecològica, conreant fruites i verdures d‘alta qualitat de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Ayhe els ajudem a crear contingut audiovisual 360º. Plasmem la seva essència des dels camps de cultiu de Hawo fins a les botigues Ecoverd, on distribueixen els seus productes. Portarem la història de Hawo Fruits a nous horitzons, inspirant a més persones a triar opcions de proximitat, saludables i sostenibles.

Etecnic i EVcharge

Energitzant el futur de la mobilitat sostenible

Etecnic lidera una àmplia xarxa de recàrrega per a vehicles elèctrics a Catalunya i un software de gestió propi. Ayhe treballem per amplificar la potència de la infraestructura de càrrega elèctrica i promoure un estil de vida més sostenible. De la mà, estem impulsant una campanya de conscienciació a través de les xarxes socials per a l’adopció de vehicles elèctrics.

Ayhe confiem en el poder de la comunicació per ajudar a generar un impacte positiu en el món. Gràcies als valors de marca que ens uneixen a empreses com Janka, Hawo Fruits i Etecnic, estem construint un present més brillant i més verd per a tots. Suma’t a nosaltres en aquest emocionant viatge cap a la sostenibilitat i la innovació!

Anterior
Una web per a cada història
Següent
Rodatge del curtmetratge ‘Como antes’
×