• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Rodatge del curtmetratge ‘Como antes’

Post Image

Dirigida pel director Alberto Gross, l’obra està protagonitzada per l’actor revel·lació Bruno Núñez (‘La Mesías’)

‘Como antes’ és el nou curtmetratge que hem produït des d’Ayhe amb el director Alberto Gross. Una obra protagonitzada per Bruno Núñez (‘La Mesías’), Mila Borràs (‘Creatura’), Meritxell Calvo (‘Smiley’), Oriol Vila (‘Te estoy amando locamente’) i el tarragoní Jofre Borràs.

Nominació als Premis Gaudí 2023

Després de la nominació a millor curtmetratge als Premis Gaudí 2023 amb ‘SOLO’, repetim amb l’Alberto en aquest drama familiar. Volem convidar l’espectador a reflexionar sobre com el món dels adults afecta al món dels nens. Tal com diu el nostre company, “De vegades pensem que els nens no s’enteren de res però, de fet, els nens ho perceben tot i pateixen molt”.

Sinopsis

“Como antes” explica com l’Hector (Bruno Núñez), un nen de dotze anys, s’ha d’enfrontar al seu primer aniversari després de la separació dels seus pares, el qual significa que la família hauran de fer la celebració per separat i, en contra del que ell voldria, amb dos dinars, dos pastissos i dues famílies.

La fórmula màgica

L’obra està dirigida per Alberto Gross, escrita per Tomàs Bayo i Alberto Gross, produïda per Laura Egidos, David Aymerich i Alberto Aynés; i compta amb la producció associada de les productores Ayhe i Contraria, qui treballem també en el desenvulpament de l’òpera prima del director, ‘Catorce de marzo’.

Ara, l’equip del curtmetratge afrontem la postproducció del projecte i esperem poder estrenar-lo a festivals internacionals a mitjans d’aquest 2024. Mentrestant, també preparem el rodatge del curtmetratge ‘Abril’, una obra de la jove directora Alexandra Iglesias, graduada en direcció de cinema a l’ESCAC, aquest proper març.

Anterior
Connectant compromisos
Següent
Case Study: Lua Clinic
×