• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Case Study: Lua Clinic

Post Image

En el dinàmic món de l’atenció mèdica, la comunicació efectiva exerceix un paper crucial, especialment quan es tracta de cuidar dels més petits.

Ayhe recentment hem començat a col·laborar amb Lua Clinic, un centre mèdic multidisciplinar especialistes en infants-juvenils.

A través d’una estratègia integral de comunicació amb creació de contingut i planificació acurada hem aconseguit transformar la forma en què la clínica connecta amb la seva comunitat a través de les xarxes socials:

Enfocament humà i empàtic 🫂

Humanitzem la marca, destacant la cura personalitzada i l’enfocament amable cap als nens, generant confiança en la comunitat.

Xarxes Socials actives

Aprofitem les xarxes socials per a compartir informació útil, consells de salut i crear una comunitat en línia on els pares poden connectar i compartir experiències.

Discurs 🫰tranquil·litzador

Constantment hem parlat de la salut dels infants i és molt fàcil caure en un discurs alarmant. Creem un discurs positiu i parlem de remeis, remarcant que no és una ciència exacta i que cada cas té les seves complexitats.

Creació de contingut impactant

La creació de contingut significatiu ha estat essencial per a destacar l’experiència de la clínica. Hem desenvolupat històries d’èxit amb impacte positiu, consells de salut i creació de contingut educatiu per a xarxes com ara vídeos, creativitats gràfiques, Stories interactives i Highlights ordenats i corporatius.

Calendari editorial 📆

Desenvolupem un calendari editorial coherent que garanteix una presència constant en línia.

Equips coordinats

Planifiquem els continguts conjuntament, sent coherents amb la visió i valors de la clínica. Generant interacció directa amb la comunitat.

Monitoratge i avaluació 🫱🏼‍🫲🏽

Hem establert mètriques de rendiment per a avaluar l’impacte de les nostres iniciatives i ajustem estratègies segons la retroalimentació i els resultats.

En resum

La col·laboració amb Lua Clinic és un viatge emocionant i gratificant. A través d’una estratègia de comunicació sòlida, creació de contingut significatiu i una planificació estratègica, hem aconseguit enfortir la presència de la clínica i construir relacions de confiança amb els pares i mares.

El nostre compromís és continuar innovant i evolucionant, portant la comunicació a noves altures i garantint un impacte durador.

Anterior
Rodatge del curtmetratge ‘Como antes’
Següent
Els nostres propòsits d’any nou
×