• JOVES
  • DINÀMIQUES
  • TRENCADORES
  • ÚNIQUES
Agència i productora audiovisual

Els nostres propòsits d’any nou

Post Image

Ayhe som una agència de comunicació en constant desenvolupament i no volíem ser menys amb això de marcar-se nous propòsits enguany. Creiem que marcar uns objectius ens ajuda a assolir les nostres metes, així que aquí van els nostres propòsits pel 2024:

1. Que no se’ns escapi res

Volem continuar explorant noves tendències, tecnologies i formats publicitaris per seguir oferint als clients campanyes fresques i atractives. Sempre actualitzades, aprofundim les xarxes socials més innovadores com TikTok, Pinterest o BeReal. Continguts personalitzats que fugin de les plantilles Canva. Mirades úniques que puguin ser tendència amb creacions visuals, molt audiovisuals, continguts en streaming, UGC i molt més.

2. El mètode Konmari

Com diu Marie Kondo, endreçar vol dir tractar amb les coses de la vida. I nosaltres, per a un millor tracte amb el client, ens hem proposat millorar la nostra gestió i organització interna. Així seria una oficina ben aprofitada sota les mans de la Marie Kondo:

  1. Ordenar el material de rodatge per temes/objectes/categories
  2. Connectar tots els ordinadors entre ells
  3. Mantenir un espai net i il·luminat
  4. Fer neteja del continguts dels discs durs per a fer espai a noves aventures ✨

3. Enfocament sostenible i responsabilitat social

Volem digitalitzar hàbits de treball per evitar un consum extra de materials, com el paper, desplaçaments privats… Pel que fa a la responsabilitat social, seguim lluitant per uns sous dignes, d’acord als nostres estudis i formació, així com una conciliació laboral que ens permeti donar el 120% als projectes que treballem.

4. Fer pinya

La clau de la creativitat és el treball en equip. Sense anar més lluny, treballem en un espai diàfan que, estratègicament, ens manté connectats, afavorint així una feina colectiva per sobre de la individual i mostrant la nostra transparència envers els projectes i els clients.

5. Ser sentimentals

Volem que els nostres projectes aportin, sempre. Tenim la sort de poder renunciar a projectes per enfocar-nos als que ens omplen, on puguem ser útils i crear idees fresques. Apostant sempre per un treball meditat i elaborat. Som uns romàntics als que ens agrada posar-hi sentiment.

Ens hi acompanyes?

Anterior
Case Study: Lua Clinic
Següent
PÒDCAST I ESDEVENIMENT, ÈXIT ASSEGURAT
×